Byske Skoterklubb

"Följ oss skall du se att DU kör fast!"

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Byske Skoterklubb – en fartfylld historia!

Klubben är en ideell förening som startades av eldsjälar 1982 och som sedan dess har verkat för skoterns bästa genom att samverka med kommun, markägare  och andra skoterklubbar i Skellefteå kommun.

Under åren har klubben genomlevt både med och motgångar såsom sig bör men tack vare engagemang och ideellt arbete är klubben åter stark och levande.

Säsongen 2012/2013 genomfördes en större omorganisation då styrelsen minskades och istället skapades det ett flertal sk Byalag som jobbar med framförallt lederna inom sitt närområde. Precis som hoppats så visade det sig redan inför säsongen 2013/2014 att detta var en livskraftig satsning och vi ser en än ljusare framtid för klubben och dess medlemmar.

Klubben har genom åren införskaffat ett antal skotrar och ledsladdar som används för att preparera lederna inom klubbens upptagningsområde. Dessutom ställer medlemmar upp med privat utrustning såsom skotrar mm och bidrager på så sätt.

Ledmarkeringskors, skyltar, band och dylikt försöker vi alltid att ha tillgängligt så om Ni känner er sugna på att jobba en stund för klubben så kan detta kvitteras ut.

Klubben är ansluten till SNOFED.